Social Icons

miercuri, 2 ianuarie 2013

Va fi un nou sezon din iubiri secrete ?

Salutare dragi prieteni, după cum bine știți și voi, miercuri, în data de 26 decembrie, mult iubita noastră reality telenovelă Iubiri Secrete se termină.

Aș vrea să fac un scurt rezumat al sezonului care tocmai s-a terminat. A fost un sezon total diferit, regizorul s-a reorientat puțin pe partea de mister și s-a uitat un pic din esența a ceea ce se dorea să fie Iubiri Secrete. Se pare că, în sezonul 4, iubirile nu au mai fost așa de secrete, nu au mai fost atât de multe încurcături pe partea de dragoste. Cu toate acestea, doar Mădălin și cu Roxana au avut o iubire secretă în tot acest sezon și să nu uităm și de ultimele episoade în care Iani a aflat că defapt, în spatele chipului fioros al lui Tauru, există un om sensibil care a iubit în secret atâta timp. Sezonul 4 a fost mulțumitor, cel puțin asta este părerea mea, mie mi-a plăcut că au mai schimbat un pic genul reality telenovelei într-un mister, care în unele episoade a fost un adevărat SF, oricum, mișto chestie pentru o producție românească.


Bun, acum, că sezonul 4 s-a terminat, întrebarea care stă pe buzele tuturor fanilor Iubiri Secrete este dacă va mai fi și viitor sezon, sezonul 5 mai exact. Ei bine, acum, când scriu acest articol, este ora 23 și 9 minute și este Crăciunul, deci până mâine, 26 decembrie ora 20 și 30 de minute nu vă pot lămurii exact, cel mai probabil va apărea și sezonul 5 undeva în primăvară, sau chiar la sfârșitul iernii, în februarie cum a apărut și anul acesta sezonul 3. Succesul pe care l-a avut și încă îl are reality telenovela Iubiri Secrete este imens și sunt conștient că și echipa conștientizează acest lucru și vor cauta cumva noi scenarii pentru a continua această minunată poveste care împlinește pe 2 ianuarie 2013 frumoasa vârstă de doi ani.


La fiecare final de sezon, în ultimul episod, actorii din Iubiri Secrete au anunțat că va urma un nou sezon, ei bine, să sperăm că și în ultimul episod din sezonul 4 vor anunța și un viitor sezon. Până când lucrurile se vor lămurii, rămâneți aproape, voi actualiza acest articol sau voi veni cu unul nou legat de întrebarea, va fi un nou sezon din Iubiri Secrete. Sărbători fericite tuturor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Sample text

Sample Text

Sample Text