Social Icons

miercuri, 2 ianuarie 2013

Iubiri Secrete Sezonul 5 - Promo & Teaster !!



 

Ultimul episod din sezonul 4

Salutare din nou dragi prieteni, după cum bine am prezis ieri, iată că finele ultimului episod din Iubiri Secrete Sezonul 4 ne-a adus un mic promo al următorului sezon. Ceea ce înseamnă că vom avea cu siguranță și un viitor sezon 5, care, cel mai probabil va începe în primăvara lui 2013.

Am văzut cu toții ce final frumos a avut acest sezon, câtă acțiune a fost chiar și în ultimul sezon și mai ales, câte semne de întrebare ne-a lăsat acestă minunată reality telenovelă. Ați văzut și voi ce final total neașteptat a avut sezonul 4. Acum, avem prea multe semne de întrebare, oare totul a fost un simplu vis al lui Radu, oare Damian chiar a existat, oare toate întâmplările din sezonul 4 au fost adevărate pentru eroii din Iubiri Secrete? Nu știu nici eu, nu știți nici voi, ceea ce ne dă un sentiment minunat de curiozitate și vom aștepta cu toții noul sezon, sezon care va apărea pe acest blog, la fel și informații legate de Iubiri Secrete Sezonul 5.

Acestea fiind spuse, aș vrea să vă spuneți și voi părerea despre acest minunat final într-un comentariu la acest articol. De asemenea, pentru cei care încă nu au văzut ultimul episod din Iubiri Secrete, îi invit să dea un click aici pentru a-l viziona online gratuit, pe YouTube.

Întrebarea care este pe buzele tuturor fanilor Iubiri Secrete, este dacă va fi un nou sezon, ei bine, DA, va urma și sezonul 5, este oficial! Însă o întrebare lasă mereu semne pentru o altă întrebare, aceasta ar suna cam așa, când începe Iubiri Secrete Sezonul 5? Ei bine, rămâne de văzut, rămâne să auzim o vorbă oficială din partea PrimaTV și respectiv a producătorilor reality telenovelei Iubiri Secrete. Cel mai probabil, următorul sezon va începe undeva prin luna februarie / martie 2013. Eu vă voi ține la curent cu toate noutățile legate de Iubiri Secrete Sezonul 5.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

 

Sample text

Sample Text

Sample Text